30 Temmuz 2012 Pazartesi

Ben orada değildim

Ergani'de bulunan Dünya Tıp Merkezi'nin bizlere zarar veren kanunsuz faaliyetleri sebebi ile bu sayfayı açma gereği duyduk. 

Bu sayfalar kimlik bilgileri kullanılarak bilgimiz ve iznimiz dışında oluşturulan sahte hasta muayene kayıtlarına itiraz amacı ile yaptığımız kanuni girişimlerin karşılıksız çıkması üzerine internet üzerinden sorularımıza cevap almak amacı ile hazırladığımız mücadele platformudur.

Sağlık merkezine gitmediğimiz halde mesaide bulunduğumuz resmi olarak tesbit edilen gün ve saatlerde yapılan sahte girişler yüzünden Sosyal Güvenlik Haklarımızı Usulsüz olarak kullandığımız iddiası ile kurumumuz tarafından savunma istendi.

Sağlık Kurum yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonuçsuz kaldı. Yetkili birine (Mesul Müdür Onur Bey) ulaşamadık. Ulaştığımız yetkisi belli olmayan kişiler tarafından tehtid vari konuşmalara maruz bırakıldık.

Zamanla bu kayıtların yapıldığı muayene ve tetkikleri yapan doktor arkadaşlar ve ilgili personel ile şans eseri irtibata geçtik ve onların da mağdur durumda olduklarını görüp beraber hareket etmeye karar verdik.

Geçen zaman zarfında kurduğumuz irtibatlar ve bize ulaşan bilgiler bizi bu mücadeleyi organize olarak yürütmemiz gerektiği noktasına getirdi.

Yakında yeni bilgiler ile beraber olacağız.
Siz de mağdursanız : Hukuk Danışmanı arkadaşımız ile kamil.akman@gmail.com adresinden temasa geçiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder